Vysokotlaké čističe

Velké úklid rodinného domu si žádá kvalitní čisticí domácí spotřebiče. Vysokotlaký čistič se vám určitě bude hodit. Jeho kompaktní velikost je skvělá na uschovávání během celého roku, takže ho můžete mít k dispozici, kdykoliv potřebujete. Naše čističe mají výkon 2200W, jsou vybaveny vysokotlakou pistolí, tryskou a vysokotlakou hadicí s délkou až 5 metrů.

Buďte plně připraveni na jarní čištění a podzimní údržbu. Kvalitní vysokotlaký čistič značky Waldbeck vás zbaví i těch nejhorších nečistot. Domácí práce vám už nezaberou hodiny, protože vysokotlaký čistič udělá téměř veškerou práci za vás. Potřebujete vyčistit velkorozměrné podlahy? Mohl by se vám hodit i víceúčelový průmyslový vysavač.

Ani čištění zahradního jezírka už nebude žádný problém, pokud si zakoupíte jezírkový vysavač. Pokud potřebujete vyčistit štěrbiny v dlaždicích, umýt stěny domu, auto, kolo nebo zahradní nábytek, s vysokotlakým čističem to zvládnete rychle a jednoduše. Vyčistíte ním i zablácené zahradní hadice.

Díky 5 metrů dlouhé hadici lze šikovně čistit jakýkoliv povrch a zákoutí. Stačí nasměrovat vodu a čisticí prostředek přímo na nečistoty. Vodní čistič má i nastavitelnou trysku, díky které můžete využít bodové nebo plošné čištění. Usnadněte si práci už dnes koupí vysokotlakého čističe online.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků