Elektrické krby

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 3
176 Výsledky pro "Elektrické krby"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 3
Elektrické krby

Elektrické krby

Elektrický krb je nejen stylový doplněk, který zútulní vaši domácnost, ale také účinné topidlo. Jeho výhodou je především snadná obsluha a také možnost jej umístit tam, kde není odtah do komína. Jak elektrický krb funguje, jaké další výhody nabízí a jak vybrat ten správný model?

Chcete zútulnit a vyhřát váš obývací pokoj, ale nemáte potřebný vývod na komín? Pak pro vás bude ideálním řešením elektrický krb. Oheň, který v něm plápolá, vypadá jako opravdový a také vás příjemně zahřeje. Zároveň nebudete muset v domácnosti provádět žádné složité stavební úpravy. V naší nabídce najdete elektrické krby různých designů i velikostí, takže si snadno vyberete takový, který do vašeho interiéru dokonale zapadne.

Jak funguje elektrický krb a jaké jsou jeho výhody?

Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, uvnitř elektrického krbu nic nehoří. Efekt ohně vytváří důmyslně schovaný větrák, který je zpravidla umístěn ve spodní části krbu. Elektrické krby se v posledních letech těší oblibě jak v rodinných domech, tak i v bytech. A není se čemu divit, nabízí spoustu výhod. Podívejte se na ty nejdůležitější:

  • Nepotřebuje odtah, snadná instalace.
  • Neprodukuje saze ani zápach kouře.
  • Funguje i jako topidlo s nízkou spotřebou energie.
  • Lze jej ovládat dálkově.
  • Bohatý výběr designů.

Jaké elektrické krby jsou k dostání?

Elektrické krby se v základu dělí na několik typů. Nejčastější variantou jsou nástěnné elektrické krby, které se pomocí držáků instalují na stěnu. Volně stojící elektrické krby pak připomínají krbová kamna a jejich výhodou je snadná přenositelnost. Vestavné elektrické krby se zapouští do zdi, jejich instalace je tedy o něco složitější. Posledním, nejméně obvyklým typem, je elektrická krbová vložka, která se vkládá do klasického krbu a umožňuje jej tak využívat bez práce s přípravou a udržováním ohně.

Elektrický krb využijte celoročně

Na rozdíl od klasického krbu, elektrický model si budete moci užívat celoročně. Ačkoliv zvládne místnost i slušně vytopit, tuto funkci lze vypnout. Během teplejšího počasí si tak budete moci dopřávat efekt ohně, aniž by krb vaši domácnost ohříval.

Jak vybrat elektrický krb?

Kromě samotného typu elektrického krbu se při výběru zaměřte i na důležité parametry, jako například výkon, rozměry, design či funkce.

Elektrický krb a jeho výkon

Funkci ohřevu v současné době nabízí většina elektrických krbů. Tato funkce krbu dodává na realističnosti, a pokud zvolíte dostatečně výkonný model, elektrický krb bude fungovat jako přímotop a skutečně vás během chladných dnů zahřeje. Přesto ale elektrický krb není vhodný jako hlavní zdroj tepla. Výkon krbu se udává, stejně jako u jiných topidel do domácnosti, ve Wattech a platí, že čím více Wattů krb má, tím více místnost vytopí, ale zároveň spotřebuje více elektrické energie.

Elektrický krb může být kompaktní i prostorný

Elektrické krby v naší nabídce se liší i velikostí. Ty nejmenší modely zdárně imitují malá kamínka či krbovou vložku, velké elektrické krby si snadno spletete s výraznými krbovými kamny či zděnými krby.

Jaké funkce nabízí elektrické krby?

Další výhodou elektrického krbu jsou funkce, které u klasického krbu rozhodně nenajdete. Co všechno může elektrický krb mít?

  • Displej pro snadné ovládání a přehled o nastavení krbu.
  • Časovač umožňující nastavit si přesnou dobu chodu krbu.
  • Elektrický krb se zvukovými efekty vás potěší reálně znějícím praskáním dřeva.
  • Dálkové ovládání vám umožní ovládat krb z gauče či postele.

Elektrické krby zapadnou kamkoliv

V našem e-shopu seženete elektrické krby všech designů. Některé modely připomínají zděné krby, další krbová kamna nebo minimalistické krbové vložky. Samozřejmostí jsou také nejrůznější dekory a barvy. Vaši domácnost mohou ozvláštnit černé, bílé či béžové modely, ale i netradiční zelené, žluté či červené elektrické krby.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků