… a zajistit si výhody!
Lahodné těstoviny dostupné pouze v restauraci? Ne - právě tolik variant těchto oblíbených pokrmů lze připravit doma. K tomu je zapotřebí správné vybavení. Může to být elektrický strojek na těstoviny nebo ruční strojek na těstoviny. Zapojte se do práce v kuchyni a vytvářejte skvělé pokrmy z těstovin s kvalitním strojkem na těstoviny.
Výroba vlastních těstovinových pokrmů je zábavná. Díky funkčnímu příslušenství se operace provádějí snadno. Existují různé verze. Než začnete uvažovat o koupi strojku na těstoviny, musíte si ujasnit, zda je správnou volbou ruční nebo elektrický strojek. Typy strojů na výrobu těstovin: ručně ovládané stroje, elektricky poháněné verze a plně automatické stroje.
Ručně ovládaný stroj je předurčen k rychlému zpracování rovnoměrně uhněteného těsta. Pomocí vloženého válečku můžete bez námahy vyválet hladké a rovnoměrné pláty těsta. Na jejich základě se vyrábějí všechny druhy těstovin. Obecná rada: pokud těsto před válením posypete dostatečným množstvím mouky, nebude se lepit na vál - což usnadní i jeho pozdější čištění. Tento typ stroje je vhodný pro plněné těstoviny.
Pokud chcete připravovat větší množství těstovin, přicházejí v úvahu elektrické spotřebiče. Chcete například, aby si celá vaše rodina a přátelé pochutnávali na těstovinách - několikrát týdně? V tomto případě se může vyplatit elektrický strojek na těstoviny - stejně jako při přípravě těstovin na večírky.
To může být odpověď na následující otázku: Jaký strojek na těstoviny si mám koupit? Nejlepší strojek na těstoviny je pravděpodobně ten, který vyhovuje vašim potřebám.
Jaké funkce má kvalitní strojek na těstoviny, abyste mohli snadno zpracovávat čerstvé těsto? Upřednostňuje se chromovaný ocelový plech nebo pouzdro z nerezové oceli. Stabilní stolní svorky nebo upínací patky s velkým rozpětím zajišťují bezpečnou polohu na stole a poskytují bezpečnost.
Mezi další vlastnosti strojků na těstoviny patří válečky z nerezové oceli a dřevěná rukojeť. Oboustranný nástavec ve dvou šířkách je ideální pro přípravu nudlí, jako jsou fettuccine (6,5 mm) a tagliatelle (2,0 mm). Nastavitelné hnětací válce s různou tloušťkou jsou optimální pro rovnoměrné a hladké pláty těsta. Lze z něj připravit celé pláty těsta na cannelloni, lasagne, ravioli a další plněné těstoviny. Nerezová ocel má nejen ušlechtilý design, ale také snadnou údržbu.