Zahradní nábytek

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 11
626 Výsledky pro "Zahradní nábytek"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 11
Zahradní nábytek

Zahradní nábytek

Už víte, kam posadíte hosty během zahradní párty? V naší nabídce najdete stylové a pohodlné zahradní sezení, které promění čas strávený v zahradě na příjemný odpočinek. Podívejte se i na naše zahradní dekorace nebo zahradní osvětlení a nechte se inspirovat při zařizování své vlastní oázy klidu.

Jak správně vybrat materiál zahradního nábytku? Výhoda dřevěného nábytku spočívá zejména v jeho atraktivitě, nevýhodou je vyšší vstupní investice. Kovový nábytek se vyznačuje dlouhou trvanlivostí, někomu ale může překážet chlad materiálu. U ratanového nábytku oceníte lehkost a vzdušnosti, ale hůře snáší teplotní výkyvy, vlhkost a mráz. Výběr je jen na vás.

Zahradní houpačky a lehátka značky Blumfeldt vám také zpříjemní relaxační chvíle. V případě nepříznivého počasí zase oceníte úkryt pod altánem nebo zahradním pavilonem. Pokud patříte mez domácí kutily, jistě vás zaujme naše kvalitní zahradní nářadí a technika, která šetří váš čas i energii. Proč si neulehčit starost a péči o svůj exteriér výběrem praktického pomocníka?

Přemýšlíte nad tím, jaký gril si vybrat? Nabízíme rozličné varianty zahradních grilů od rakletovacích, přes otočné až po elektrické grily nebo grily na dřevěné uhlí. Připravte si snadno výtečnou grilovanou zeleninu, maso nebo panini. Stačí si jen vybrat některé z našich grilů a udíren podle vašich představ.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků