Bezdrátové reproduktory

bezdrátový reproduktor

Chcete vylepšit svůj domácí hudební systém o bezdrátový reproduktor nebo k němu připojit smartphone či přehrávač MP3? Prohlédněte si široký výběr, který splní všechny požadavky. Co je však u reproduktorů důležité a jaké vlastnosti odlišují jednotlivé modely? Tento článek vám poskytne užitečné tipy, které vám pomohou při nákupu bezdrátových reproduktorů.

Bezdrátové reproduktory - co je na nich tak zvláštního?

Jak už název napovídá, bezdrátové modely s Bluetooth nebo WLAN se obejdou bez kabelu. Pro mnohé je to nepříjemné a také to snižuje dopad. Reproduktory bez kabelů nabízejí vysokou flexibilitu a větší pořádek. K dispozici je také velmi dobrý a bohatý zvuk. Moderní hudební box Bluetooth je velmi oblíbený díky své mobilitě. Můžete ho postavit kdekoli, doma nebo na cestách, například na zahradě, v parku nebo na pláži. Můžete k němu připojit všechna zařízení podporující technologii Bluetooth, která mají různé vstupy, například cinch nebo zvonek:

  • Smartphone

  • Přehrávač MP3

  • Tablet

  • Laptop

  • Stolní počítač

  • Televize

  • Stereo systém

Pokud je multimediální zařízení, například mobilní telefon, vybaveno modulem Bluetooth a nepotřebuje zdroj napájení, protože je obvykle vybaveno dobíjecí baterií, lze zařízení Bluetooth Box snadno připojit. Hmotnost se pohybuje od 200 gramů do jednoho kilogramu.

Jaké jsou různé typy bezdrátových reproduktorů a jaké jsou jejich zvláštní vlastnosti?

Kromě kvality zvuku jsou rozhodující také funkce: mnoho reproduktorů Bluetooth má vstup AUX, který je vhodný pro připojení analogových přehrávacích zařízení a umožňuje kabelový přenos signálu. Modely s vestavěným mikrofonem umožňují telefonovat bez použití rukou. Správa hovorů a ovládání přehrávání jsou možné také na různých zařízeních, například na reproduktoru Bluetooth TRK-861. V závislosti na zvoleném modelu nabízejí tyto malé přenosné reproduktory mnoho dalších funkcí, jako např.:

  • Funkce rádia

  • Pouzdro odolné proti stříkající vodě, venkovní použití

  • Integrovaný mikrofon

  • Přepínatelné zesílení basů

  • Nastavitelný vysokofrekvenční a nízkofrekvenční filtr

  • Port USB s podporou MP3, přehrávání hudby z datových nosičů, např. USB flash disk nebo přehrávač MP3

  • Efektové osvětlení LED ovládané hudbou

Koupte si bezdrátové reproduktory - který si vybrat?

Electronic.star je vaše specializované online tržiště. Sortiment výrobků je rozsáhlý. Prohlédněte si produkty a nechte se inspirovat jejich rozmanitostí a funkcemi. Při mobilním použití byste měli počítat s několikahodinovou výdrží baterie, jako je tomu například u rádia Blaster DAB. Pokud reproduktor používáte hlavně na cestách, je lepší zvolit malou a lehkou jednotku, případně s krytem odolným proti stříkající vodě. Pokud jej chcete používat jako handsfree zařízení, hodí se mikrofon.

FAQ

Co jsou to bezdrátové reproduktory?

Vlastníte moderní stereo systém a hledáte vhodné reproduktory nebo k němu chcete flexibilně připojit mobilní telefon či jiné zařízení? Pak byste si měli koupit moderní reproduktory Bluetooth. Umožňují bezdrátové připojení. Příkazy a signály přijímají prostřednictvím Bluetooth. Mezi jednotkami je navázáno spojení.

Jaké jsou výhody bezdrátového reproduktoru?

Bezdrátový reproduktor Bluetooth můžete připojit k různým zařízením. Vyznačuje se velkým komfortem, flexibilitou a mobilitou. K reproduktoru můžete snadno a rychle připojit zařízení podporující technologii Bluetooth a poslouchat hudbu kdekoli doma nebo na cestách.

Co jsou to bezdrátové reproduktory?

Protože reproduktory Bluetooth nepotřebují žádné kabely, jsou vhodné zejména pro mobilní použití. Mnoho přenosných boxů je tak malých, že je můžete nosit v jakékoli tašce. Přenos probíhá prostřednictvím standardu Bluetooth, který dnes podporuje prakticky každý chytrý telefon a mnoho dalších mobilních zařízení.
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků