Vařiče na espresso

Espressomaschinen günstig online kaufen

Připravit lahodné a vitalizující espresso je skutečné umění. Pokud chcete dosáhnout těch nejlepších výsledků, doporučujeme zakoupit kávovar na espresso. V naší nabídce najdete výkonná a exkluzivní zařízení s vynikajícím poměrem ceny a výkonu - s moderními funkcemi a elegantním designem. V Electronic Star najdete vše od malých univerzálních zařízení až po multifunkční profesionální stroje.

Kávovar na espresso - na výběr jsou následující modely

Espresovače se od běžných kávovarů liší speciální technologií. Kromě jednookruhových a dvouokruhových modelů si můžete pořídit také dvouokruhový kotel se dvěma kotli. Stejně oblíbený je i kávovar na espresso s portafiltrem. Pracuje s vysokotlakým čerpadlem. Jednotky se liší také výkonem, který se udává ve wattech. Chcete malé a kompaktní espresso nebo objemný model, který bude stylovým středobodem vaší kuchyně? Můžete si také prohlédnout mnohostranné návrhy. V naší kolekci se střídají elegantní vzory s retro modely v červené nebo blankytně modré barvě. V neposlední řadě je v našem internetovém obchodě k dispozici kávovar na espresso s mlýnkem.

Espresso pro doplnění kofeinu mezi jídly

Koupě kávovaru se vyplatí zejména v případě, že často hostíte hosty a chcete jim po večeři připravit lahodné espresso. Nebo se rádi udržujete vzhůru s espressem u notebooku v práci nebo večer na gauči. Malé kávovary jsou ideální pro domácí kancelář. Připravte si jednoduché nebo dvojité espresso s přístrojem z naší nabídky - přesně tak, jak to máte rádi.

Průvodce pro kupující: espresso s mlýnkem nebo bez mlýnku?

Pokud chcete dosáhnout absolutní čerstvosti kávových zrn a senzačního aroma při přípravě, zvolte si kávovar s integrovaným mlýnkem. Kávovar s portafiltrem je ideálním řešením, pokud chcete servírovat vynikající espresso a pohostit velké množství lidí. Pokud nemáte v kuchyni pracovní desku nebo máte jen malý prostor, doporučujeme malý a kompaktní kávovar.

Abyste se při přípravě tohoto silného kávového nápoje nemuseli obejít bez mléčné pěny, můžete si u nás pořídit spotřebiče se samostatným napěňovačem mléka. Vizuální eleganci v kuchyni si můžete dopřát s modelem, který je vybaven dotykovým panelem. Pokud chcete spotřebič rychle zahřát, měli byste v ideálním případě použít spotřebič s vysokým výkonem. Prohlédněte si vysoce kvalitní kávovary v internetovém obchodě Electronic Star a nechte si svůj oblíbený kávovar doručit domů během chvilky!

Často kladené otázky o espresso kávovarech

Co je to dvojitý kotel?

Jedná se o portafilterový kávovar vybavený dvěma varnými kotli. Jeden připravuje horkou páru - druhý kávu. Samotná jednotka kombinuje obojí.

Jaký tlak čerpadla by měly mít výkonné kávovary?

Kvalitní spotřebiče mají tlak přibližně 15 barů. Od renomovaných výrobců si můžete koupit extrémně výkonné zařízení s 20 bary.

Jak dlouho trvá příprava espressa?

Vaše espresso připraví moderní přístroje s velkou pečlivostí během několika sekund. Abyste si vychutnali plnou chuť, je ideální doba vaření 25 až 35 sekund.
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků