Topinkovače

Hledáte nový kvalitní topinkovač do své kuchyně? Nabídka electronic-star je plná topinkovačů a toastovačů vysoké kvality a jedinečného designu, o který se stará značka Klarstein. Naše kuchyňské spotřebiče rozhodně nejsou nudné. Už na první pohled upoutají svou barevností, netradičními tvary a možností sladit několik z nich ve společném setu.

Naše retro topinkovače jsou příjemným designovým kouskem. Připravte si v našich opékačích hned 4 topinky současně. Začněte každé ráno čerstvě opečeným toastem, houskou či sendvičem. Design našich topinkovačů z nerezové oceli z nich udělá vizuální i kulinářský středobod každé moderní kuchyně.

Značka OneConcept přichází se skvělým vylepšením, a to dvou štěrbinovým toustovačem a mini kávovarem 2 v 1. Pokud máte rádi dobrou kávu, určitě vás potěší i kvalitní kávovary z naší nabídky. U nás najdete automatické kávovary, překapávače i pressovače.

Pokud si ráno rádi dopřejete čerstvé toasty, určitě se v naší nabídce podívejte i na sendvičovače, díky kterým budete mít perfektně vyladěné snídaně každý den. Pro milovníky sladkých snídaní máme v nabídce i vaflovače, které umožňují přípravu nejen domácích vaflí, ale i chutných šišek. 

 
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků