Posilování

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 3
149 Výsledky pro "Posilování"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 3
Posilování

Posilování

Ať už posilujete v pohodlí domova, nebo docházíte do fitka, bez pomocníků na posilování se těžko objedete. Umožní vám provádět tréninky efektivněji, lépe nabírat svalovou hmotu a dopřát si cvičení kdykoliv budete chtít. Jaké věci na posilování u nás seženete?

Posilování je základní sportovní disciplínou, která zlepšuje zdravotní stav, kondici, sílu a pomáhá nám k lepšímu držení těla. Alespoň okrajově by se mu měl věnovat každý, kdo aktivně sportuje a žije zdravým životním stylem. I když chodíte do fitness centra, domácí posilování vám umožní zůstat v kondici i ve dnech, kdy nemáte na fitko dost času. Podívejte, jaké pomocníky na posilování u nás seženete a pro koho se jednotlivé vybavení hodí.

Posilovací věž vám umožní zařídit si domácí fitko

Pokud vás nebaví docházení do fitness centra, nebo na něj jednoduše nemáte čas, ideální volbou pro vás bude posilovací věž. Ta je určena k posilování s vlastní vahou, činkami nebo závažím a umožní vám provádět nejrůznější cviky. Díky jednomu nástroji tak efektivně procvičíte celou řadu svalů (ramena, ruce, břišní svaly, nohy, hýždě, záda). Podle konstrukce se posilovací věže dělí na dva základní typy:

  • Stojanová posilovací věž zabírá nejméně místa a vejde se i do menších domácností. Je určena ke cvičení s vlastní vahou a může být vhodná jak pro posilování jednotlivých partií, tak i celého těla.
  • Kombinovaná posilovací věž je vhodná jak pro cvičení s vlastní vahou, tak i se závažím či činkami. Pomůže vám dokonale procvičit celé tělo a provádět na ní hromadu cviků.

Posilovací lavice jsou velmi skladné

Nemáte-li doma místo přímo na posilovací věž, skvělou alternativu nabízí posilovací lavice. Poskytnou vám pohodlné místo, na němž v kombinaci s činkami budete moci provádět nejrůznější cviky s maximální efektivitou. Posilovací lavice mohou být multifunkční, nebo určené přímo na břicho či bench press.

Posilovací hrazdy a bradla pro cvičení s vlastní vahou

Posilovací hrazdy a bradla vám umožní efektivně cvičit s vlastní vahou. Jejich výhodou je, že nezabírají příliš místa, snadno se instalují a představují multifukčního pomocníka na posilování. Vybrat si můžete hrazdu určenou k instalaci do dveří, do stropu, na zeď i volně stojící hrazdy či bradla.

Činky a kotouče jsou při posilování nezbytností

Žádná domácí ani profesionální posilovna se neobjede bez činek. Činky a kotouče jsou k dostání v mnoha variantách lišících se jak hmotností, tak i vzhledem a určením. V základu se činky dělí na dva typy:

  • Jednoruční činky vám umožní provádět celou škálu cviků a k dostání jsou v hmotnosti od 0,5 až do přibližně 25 kg.
  • Obouruční činky jsou určené pro ty, co už nějakou dobu posilují. Jejich výhodou je, že na nich můžete měnit kotouče, takže si jejich hmotnost snadno přizpůsobíte aktuálním potřebám.

Kettlebelly jsou oblíbenou součástí domácích posiloven

Kettlebell je speciální závaží s madlem, které se těší čím dál větší oblibě. Jeho obrovskou výhodou je, že se hodí pro rozmanitou škálu tréninků – využijte jej při posilování, aerobním cvičení i rehabilitaci, a zároveň zabírá velmi málo místa. Kettlebelly se liší především zátěží, tedy hmotností, dále pak barvou a mírně se odlišují i tvarem.

Posilovací stroje pro efektivnější trénink

V naší nabídce najdete i posilovací stroje, které vám pomohou posunout vaše tréninky na vyšší úroveň. Slouží k procvičení celé řady svalů a umožňují provádět nejrůznější cviky. Často využívají kladku a závaží, takže si zátěž snadno přizpůsobíte.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků