Parní hrnce

Vyberte
Seřazeno podle
1 Výsledky pro "Parní hrnce"
Filtr a řazení
Parní hrnce

Parní hrnce

Hledáte kvalitní elektrický parní hrnec do kuchyně? Začněte si připravovat jídla zdravějším způsobem pomocí našich parních hrnců Klarstein a OneConcept. Naše parní hrnce šetří váš čas, protože díky nim budete mít rýži, luštěniny či maso uvařené v rekordně rychlém čase.

Věděli jste, že v parních hrncích se dá dokonce péct? Naše hrnce jsou velmi šikovné a stylové. Pracují na principu vysokého tlaku páry, který ohřívá vnitřek mnohem rychleji než vaření v obyčejných hrncích. Tlakový hrnec má i funkci udržování teploty, takže vaše uvařená jídla zůstanou dlouho čerstvá.

Vaření ještě nikdy nebylo tak jednoduché a prostorově úsporné. Vyberte si jednu z funkcí našich parních tlakových hrnců a vařte na páře, pod tlakem, fritujte, vařte pomalu nebo ohřívejte. K vašemu novému tlakovému hrnci se bude perfektně hodit indukční varná deska z naší nabídky.

Na rychlou přípravu jídel jsou ideální i naše minitrouby nebo elektrické vařiče, které jako bonus šetří místo ve vaší kuchyni. Kupte si nový tlakový parní hrnec a začne si připravovat jídlo rychle a zdravě. Z nabídky electronic-star si vybere opravdu každý.

 
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků