Komínové a nástěnné digestoře

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 5
249 Výsledky pro "Komínové a nástěnné digestoře"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 5
Komínové a nástěnné digestoře

Nakupujte online – odsavač par s ochranou hlavy a připravujte jídlo na sporáku v pohodlí

Při vaření, smažení a pečení vzniká v kuchyni velké množství výparů. Ve vzduchu se nacházejí molekuly tuku a další usazeniny. Kromě toho se objevují nepříjemné pachy. Riziko vzniku plísní se zvyšuje v důsledku zvýšené vlhkosti. Digestoř je proto rozumným řešením. Mnoho modelů je však konstruováno tak, že omezují volnost pohybu na sporáku. Pokud je digestoř navržena tak, aby měla dostatek místa nad hlavou, není to problém. Digestoř s volným prostorem si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě. Co všechno můžete při nákupu takové digestoře zvážit, se dozvíte zde.

Odsavač par s výškou nad hlavu – digestoř v trochu jiném formátu

Odsavač par má zkosenou konstrukci, takže prvek odsavače, který odvádí odpadní vzduch ven, nepřekáží. Zatímco u běžných odsavačů je tukový filtr instalován v pravém úhlu k odtahové šachtě, u odsavačů s prostorem na hlavu je nakloněn přibližně o jednu třetinu. Díky úhlu jen asi 30 stupňů má vaše hlava dostatek místa – zejména pokud jste vysoká osoba. Narážení do odsavače par je u tohoto modelu minulostí.

Digestoř je k dispozici v následujících variantách

K dispozici je digestoř s prostorem pro hlavu o šířce 90 cm. Pokud dáváte přednost kompaktnímu formátu, můžete si vybrat odsavač par s šířkou 60 cm. Kromě toho existují rozdíly v použitých materiálech. Kromě nerezové oceli je možné použít i skleněné digestoře. Digestoř můžete zakoupit v klasických barvách, jako je bílá, černá a stříbrná, které se hodí k vaší kuchyni. Některé verze jsou také vybaveny atmosférickým osvětlením s barevným LED světlem, které dodá kuchyni tu správnou atmosféru. Získáte speciální tvary se zakřivenými a asymetricky navrženými verzemi. U odsavačů par, které jsou vybaveny dotykovým panelem, můžete pohodlně provádět nastavení pouhým dotykem prstu. Pro sledování poměru nákladů a přínosů je také důležité sledovat energetickou účinnost. V našem internetovém obchodě si můžete objednat také volně stojící hlavovou masku ve vyhledávané energetické třídě A++.

Nákup odsavače par s prostorem pro hlavu – jak najít správný model

Pokud máte malý byt s kuchyní, kde je důležitý každý centimetr prostoru, doporučujeme horní odsavač par o šířce 60 cm. Odsavač par o šířce 90 cm je ideální do otevřených kuchyní. V luxusní kuchyni vypadá jemný skleněný odsavač par velmi elegantně. Pokud se zaměřujete na úspornost, můžete si vybrat hliníkovou digestoř s prostorem pro hlavu. Při zvažování nákupu mějte na paměti, že černá barva vypadá velmi luxusně, ale rychleji se na ní usazuje prach. Dopřejte si designový doplněk v podobě zakřiveného nebo asymetrického modelu.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Jak lze kombinovat digestoř s prostorem nad hlavou s kuchyňskými nástěnnými skříňkami?

U sporáku s nástěnnými skříňkami je nutné vytvořit výklenek pro odsavač par. Odsávací šachta je zde instalována během výstavby kuchyně.

Lze dodatečně namontovat odsavače par s výškou nad hlavou?

Stávající digestoře, které lze snadno nahradit digestořemi s prostorem pro hlavu. Pokud je prostor omezený, je nutné, aby rozměry odpovídaly.

V jaké výšce jsou umístěny digestoře s ochranou hlavy?

Aby byl zachován atraktivní vzhled kuchyně a zároveň byla umožněna ergonomická práce, doporučuje se vzdálenost mezi varnou plochou a středem odsavače par 75 cm.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků