Kombinované lednice

Vyberte
Seřazeno podle
32 Výsledky pro "Kombinované lednice"
Filtr a řazení
Kombinované lednice

Profesionální skladování potravin – s kombinovanou lednicí a mrazničkou

Lednice s mrazničkou kombinuje funkce chladničky a mrazničky. Umístění jednoho spotřebiče šetří místo, což je výhodné zejména v malých kuchyních. Volně stojící chladničky s mrazničkou a vestavné spotřebiče jsou k dispozici tak, aby odpovídaly designu a uspořádání vaší kuchyně. Funkční přihrádky a důmyslné chladicí zóny zajišťují, že potraviny zůstanou dlouho čerstvé. Tato vysoce kvalitní kombinovaná lednice s mrazničkou má nízkou spotřebu energie, snadno se čistí a je velmi tichá.

Různé typy chladniček s mrazničkou

Každá kuchyně je konstruována jinak. V závislosti na stylu a prostoru, který je k dispozici, se liší uspořádání a typ instalace chladničky s mrazničkou.

Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazničkou: Samostatné jednotky lze v místnosti libovolně umístit, v případě potřeby rychle přemístit a snadno udržovat. Jejich nevýhodou je, že se nehodí do kuchyňských skříněk.

Vestavěná chladnička s mrazničkou: Vestavný spotřebič tvoří s kuchyní harmonický vizuální celek. Vnější fasádu vestavného spotřebiče dodává výrobce kuchyně.

Chladnička s mrazničkou Side-by-Side: Tyto spotřebiče zabírají hodně místa a nabízejí spoustu úložného prostoru. Jejím charakteristickým rysem jsou dvoje samostatné dveře.

Všestranné využití kombinace chladničky a mrazničky

Kombinované chladničky s mrazničkou se vyznačují všestranností. Zatímco chladnička oddaluje zkázu potravin, mraznička umožňuje dlouhodobé zmrazení. Obě jednotky lze otevírat nezávisle na sobě, což šetří energii. V kuchyních zaujmou i volně stojící spotřebiče s elegantním designem. V módě jsou zařízení v pastelových barvách, světlých odstínech a retro vzhledu. Mezi volitelné doplňky patří integrovaný dávkovač kostek ledu a vody a funkce drceného ledu. Důležité: Pro použití těchto funkcí je obvykle nutné připojení k vodovodní přípojce.

Nákup optimální lednice s mrazničkou

Očekávání od chladniček s mrazničkou jsou vysoká. Flexibilně nastavitelné zásuvky a police umožňují individuální rozdělení a uložení vysokých předmětů, například dortových forem. Pro úsporu energie je důležité, aby chladničky s mrazničkou dobře chladily, udržovaly stabilní teplotu a co nejrychleji zmrazovaly potraviny. Nízká spotřeba energie je šetrná k vaší peněžence i životnímu prostředí. Důležitými kritérii při nákupu jsou nízká hlučnost, snadné čištění a absence vibrací. Dobré osvětlení usnadňuje hledání potravin.

Pro nákup optimální lednice s mrazničkou je důležité důkladně prozkoumat různá kritéria a koupit spotřebič, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům, požadované kapacitě a dostupnému rozpočtu.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Co je lepší – kombinovaná lednice s mrazničkou nebo jednotlivé spotřebiče?

Kombinovaná chladnička s mrazničkou šetří místo a její pořízení je obvykle levnější. Všechny potraviny – chlazené i mražené – jsou ihned po ruce, zatímco mrazničky jako samostatné spotřebiče jsou obvykle umístěny v samostatné místnosti – nejlépe ve sklepě. Pokud potřebujete hodně úložného prostoru a rádi si děláte zásoby potravin, můžete s kombinovaným spotřebičem dosáhnout až na hranici kapacity. Která volba je lepší, tedy do značné míry závisí na individuálních požadavcích.

Jaká je cena chladničky s mrazničkou?

Ceny kombinovaných chladniček s mrazničkou začínají na přibližně 400 EUR. S rostoucí velikostí, energetickou účinností a rozsahem služeb roste i cena. Složitě navržené modely mohou stát více než 1 000 eur.

Dokážete sami určit, na kterou stranu se dveře otevírají?

V závislosti na výrobci a modelu byste již při objednávání kombinované chladničky s mrazničkou měli vzít v úvahu, zda se dveře otevírají vlevo nebo vpravo. Některé lednice s mrazničkou umožňují měnit doraz podle potřeby.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků