Flambovací pistole

Máte rádi netradičně připravená jídla? Ohromte návštěvu domácími flambovanými dobrotami díky nové flambovací pistoli Klarstein. Vařte jako profesionálové, své oblíbené speciality máte nyní na dosah ruky. Kvalitní flambovací pistole je šikovný doplněk do kuchyně, který musíte mít.

Flambování pomocí flambovací pistole je nesmírně jednoduché. Potáhněte připravované dobroty zkaramelizovanou vrstvou cukru, gratinujte nákypy nebo vytvořte úžasnou křupavou kůrku na mase. Nezáleží na tom, jaké jídlo připravujete. Flambujte, gratinujte a karamelizujte své oblíbené potraviny.

 

 

Flambovací pistole obsahuje moderní piezo zapalovač a samozřejmostí je dětská pojistka pro bezpečí vašich dětí. Drážkovaná rukojeť usnadňuje celkovou manipulaci s přístrojem. Pistole lze použít i jako pájka, což určitě ocení každý kutil. Pájení, topení, ohýbání nebo zinkování, to všechno zvládne tato šikovná flambovací pistole.

Rádi připravujete jídlo speciálním způsobem? Vyzkoušejte také naše horkovzdušné fritézy. Pro vaření v páře doporučujeme kvalitní parní hrnce z naší nabídky. Jste-li fanouškem grilování, určitě vám zpříjemní práci naše zahradní či kuchyňské grily a pomohou vám vytvořit příjemný čas strávený s vašimi přáteli. Kupte si u nás nové spotřebiče online již dnes.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků