Ponorný vařič

Levné pomalé hrnce pro šetrnou přípravu chutných jídel

Pomalé vaření se stalo skutečným trendem v moderní a zdravé kuchyni. Přestože profesionální kuchaři již dlouho chválí pomalý hrnec, stále více amatérských kuchařů si tento moderní spotřebič oblíbilo. Pokud chcete i vy naskočit na vlnu zdravé přípravy jídla, náš internetový obchod se zastaví za vás. Tento portrét pomalého vaření vám ukáže, kudy může vést cesta.

Co je to pomalý hrnec?

Jedná se o kompaktní spotřebič, který šetrně vaří potraviny. V pomalém hrnci můžete zpracovávat například maso a zeleninu, ale také ryby. Pomalý proces ohřevu zachovává v potravinách důležité živiny. Totéž platí pro intenzitu chutí, které se s každým soustem na jazyku mimořádně silně rozvinou. Pomalé vaření navíc nevyžaduje téměř žádnou dobu přípravy. Stačí nakrájet všechny ingredience, uzavřít je do vakuového sáčku a vložit do hrnce. Nasaďte poklici, nastavte teplotu a dobu vaření a můžete začít! Zatímco pomalý hrnec pracuje, můžete se několik hodin věnovat jiným činnostem. Zařízení pracuje zcela autonomně bez jakéhokoli dalšího zásahu. Rozvařená zelenina je minulostí.

Pomalý hrnec v různých verzích

Jednotky jsou k dispozici v mnoha velikostech a s různými výkony. Zatímco kompaktní spotřebiče jsou vhodné pro jednotlivce, seniory a páry, jiné mají prostor pro krmení celé devítičlenné rodiny. Různá zařízení se navíc liší svou energetickou účinností. Zde se vyplatí podívat se na příkon a energetický štítek. Dobu vaření lze nastavit v různě velkých krocích. Kromě toho mají některé varné vložky speciální nepřilnavý povrch. Neméně důležité jsou funkce, jako je vhodnost pro mytí v myčce nádobí a analogové a digitální displeje.

Rady pro nákup pomalých hrnců - jak najít ideální model

Pokud chcete do kuchyně stylový spotřebič s elegantním ovládacím panelem, je dobrou volbou spotřebič s dotykovým panelem. Pro úplnou ochranu proti korozi používejte nejlépe pomalý hrnec z nerezové oceli. Pokud chcete díly mýt v myčce, je nutné, aby byly vhodné pro mytí v myčce. Pokud dáváte přednost přípravě jídel na celý týden, doporučujeme zvolit rodinný spotřebič s objemem až 7,5 litru. Pokud ještě nemáte vakuový hrnec, jednoduše si pro své první pomalé vaření vyberte praktickou sadu hrnce a vakuového hrnce.

Často kladené otázky týkající se pomalého vaření

Jak dlouho trvá příprava jídla v pomalém hrnci?

Přesná doba trvání závisí na zvolené úrovni. Většina spotřebičů potřebuje 4 až 8 hodin - v ostatních případech může vaření trvat až 12 hodin.

Pro koho je pomalý hrnec vhodný?

Takové zařízení je vhodné zejména pro lidi, kteří dbají o své zdraví. Ale i když si potřebujete udělat větší zásoby nebo plánujete pohostit větší počet hostů, v pomalém hrnci najdete základní vybavení.

Jak jsou pomalé hrnce energeticky úsporné?

Pomalý hrnec v podstatě šetří energii ve srovnání s vařením v troubě. Důležité je také pamatovat na to, že najednou můžete připravit větší množství. Tímto způsobem je vynaložená energie optimálně využita.
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků