Domácí pivovary

Vyberte
Seřazeno podle
40 Výsledky pro "Domácí pivovary"
Filtr a řazení
Domácí pivovary

Domácí pivovary

Hledáte domácí sadu na vaření piva? Chcete mít své vlastní pivo připravené v pohodlí domova? electronic-star vám nabízí sady na domácí vaření piva. Pokud hledáte nerezové kotlíky na slad z ušlechtilé oceli nebo fermentační trouby, u nás jste na správné adrese.

Správný hobby sládek by měl mít i kvalitní výčepní zařízení. V naší nabídce naleznete i tento sortiment, a tak u nás můžete zakoupit vysoce kvalitní svařovací automaty či chladiče piva. Velmi dobře víme, že čerstvě načepované vychlazené pivo chutná úplně nejlépe. U nás se o vaše pohodlí postará značka Klarstein.

Z naší nabídky by vás mohly zaujmout i naše multifunkční mixéry, díky kterým si připravíte vždy skvělé míchané nápoje. Máte doma kvalitní alkohol, ale nemáte ho kde skladovat v adekvátních podmínkách? Určitě si v naší nabídce podívejte i vitríny a vinotéky, díky kterým bude váš alkohol či víno skladované v těch nejlepších podmínkách.

O vysokou kvalitu našich sad na domácí vaření se stará značka Klarstein. Světlé či tmavé, vyrobené vrchním nebo spodním kvašením, pšeničné nebo plzeňské - díky naším varným kotlům na pivo Klarstein si doma uvaříte to správné pivo. Proces výroby piva je jednoduchý a s námi ho zvládne i začátečník.

 
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků