Bytové doplňky

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 7
390 Výsledky pro "Bytové doplňky"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 7
Bytové doplňky

Bytové doplňky

V nabídce electronic-star najdete bytové doplňky, které jsou nejen praktické, ale i napohled atraktivní. Hledáte například vhodný nábytek jako židle, křesla či šperkovnice? U nás si vyberete z různých stylů - od retro až po moderní. Důraz přitom klademe i na vysokou kvalitu židlí a křesel, abyste se po náročném dni mohli pohodlně opřít a odpočinout si. 

Znáte samolepky na stěnu? Při aranžování interiéru se můžete jimi inspirovat a oživit pokoj k nepoznání! Navíc jde o zdravotně nezávadný materiál, ať už zařizujete dětský pokoj nebo obývací pokoj. Údržba samolepicí dekorace je velmi jednoduchá - stačí ji jen jednoduše přetřít navlhčeným hadříkem. 

Chcete mít aktuálním vývoji počasí pod kontrolou? V tom případě oceníte naše meteo stanice, díky kterým získáte přehled o všech relevantních měřeních, výstrahách i předpovědích. Monitorovat můžete i svůj domov a majetek bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Nabízíme bezpečnostní kamery ovládané jednoduchou aplikací přes váš smartphone nebo tablet.

Potrpíte si na třídění odpadu v domácnosti? Třídit odpadky můžete nyní zcela jednoduše a pohodlně. Naše vícedílné odpadkové koše podporují recyklaci různých odpadních produktů. Jejich konstrukce je vyrobena z kvalitní nerezové ocele a má navíc plastový podstavec, který šetří podlahu. Přesvědčte se na vlastní kůži, že třídění odpadu je hračkou!

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků