Bluetooth reproduktory

Vyberte
Seřazeno podle
37 Výsledky pro "Bluetooth reproduktory"
Filtr a řazení
Bluetooth reproduktory

Bluetooth reproduktory

Bluetooth reproduktory vám umožní vychutnat si bezdrátový poslech hudby kdykoliv a kdekoliv. Malé a snadno přenosné bluetooth reproduktory si s sebou můžete vzít třeba na piknik nebo do parku, větší modely díky skvělému výkonu oceníte během nejrůznějších party. Jaké bluetooth reproduktory jsou k dostání a jak vybrat ten pravý? Přečtěte si více.

Bluetooth reproduktory se díky bezdrátovému zpracování a snadné přenositelnosti těší velké oblibě. Tento typ reproduktoru stačí pomocí technologie Bluetooth propojit s mobilním telefonem nebo tabletem a můžete si bez dalšího nastavování užívat poslech hudby. Oceníte je i při sledování filmů a pořadů, kdy vás lepší zvuk ještě lépe vtáhne do děje.

Obsah

Jaké druhy Bluetooth reproduktorů najdete v naší nabídce?

V našem e-shopu nabízíme bluetooth reproduktory nejrůznějších velikostí a designů.

  • Kompaktní bluetooth reproduktory snadno vezmete kamkoliv s sebou. Jsou lehké, vejdou se třeba do batohu, a přesto nabízí velmi kvalitní zvuk. Hodí se jako přenosný reproduktor k mobilu.
  • Bluetooth reproduktory střední velikosti připomínající klasický reproduktor potěší vysokým výkonem, ale zároveň jsou stále dobře přenositelné. Reproduktor můžete využívat doma v obýváku, nebo jej s sebou vzít na párty či na chatu.
  • Věžové bluetooth reproduktory najdou využití především v domácnosti. Nabízí výtečný výkon a vysoce kvalitní zvuk. Často jsou na rozdíl od předchozích typů napájené ze sítě, nemusíte ale řešit propojení s mobilním telefonem či dalšími zařízeními.

Jak funguje bluetooth reproduktor?

Bluetooth reproduktory fungují na principu bezdrátového spojení pomocí protokolu Bluetooth. Díky tomu můžete bezdrátově propojit reproduktor s mobilním telefonem, tabletem a dalšími zařízeními. Řada modelů disponuje i dalšími technologiemi pro propojení, tudíž není problém je připojit i k televizi či hudebnímu přehrávači.

Bluetooth reproduktory a jejich funkce

Bluetooth reproduktory mohou nabízet užitečné funkce pro snazší ovládání a lepší využití

  • Přehrávání z USB flashdisku je praktické, pokud chcete poslouchat hudbu, ale zároveň nemáte přístup k internetu.
  • USB napájení je standardem u většiny přenosných Bluetooth reproduktorů. Umožní vám mimo jiné napájet reproduktor z powerbanky.
  • Bluetooth reproduktor s FM přijímačem vám umožní poslouchat rádiové stanice.
  • Některé Bluetooth reproduktory umožňují přehrávat obsah ze streamovacích služeb, jako je Spotify nebo YouTube.
  • Dálkové ovládání umožňuje ovládat reproduktor na dálku.
  • LED osvětlení zajišťuje jedinečné světelné efekty, díky kterým bude mít vaše party ještě větší kouzlo.
  • Bluetooth reproduktor s mikrofonem oceníte na večírcích a při karaoke.

Jak vybrat Bluetooth reproduktor?

Při výběru Bluetooth reproduktoru je nejdůležitějším parametrem především jeho výkon, který vám napoví, jak kvalitní zvuk přístroj vydává. Zvažte i způsob napájení, konektivitu, kapacitu baterie a odolnost reproduktoru. Roli samozřejmě hraje i design. Níže vás s jednotlivými parametry důkladněji seznámíme.

Výkon Bluetooth reproduktoru

Výkon a kvalitu zvuku ovlivňuje hned několik faktorů. Výkon nás informuje o kvalitě vestavěného zesilovače a naznačuje, jak hlasitý Bluetooth reproduktor je. Oba parametry však ovlivňují i další věci, jako je velikost, tvar a provedení Bluetooth reproduktoru.

  • Bluetooth reproduktory s výkonem do 10 W nejčastěji najdete mezi kompaktními modely, které vynikají snadnou přenositelností a příjemnou cenovkou. Hluboké basy si v tomto případě ale příliš neužijete.
  • Bluetooth reproduktory s výkonem od 11 do cca 40 W už nabízí plnohodnotný zvuk, ačkoliv jsou často také vyvedeny jako kompaktní modely. Potěší i náročnější posluchače.
  • Bluetooth reproduktor s výkonem vyšším než 40 W už oceníte na večírku či při ozvučení celé domácnosti.

Napájení a kapacita baterie Bluetooth reproduktoru

Přenosné Bluetooth reproduktory disponují integrovanou baterií, která se nejčastěji nabíjí pomocí USB kabelu. V závislosti na kvalitě baterie je pak Bluetooth reproduktor schopen hrát od několika desítek minut až po desítky hodin. Kapacitu baterie vyjadřuje hodnota mAh, a čím je vyšší, tím lepší baterii Bluetooth reproduktor má. Velké Bluetooth reproduktory je pak třeba klasicky zapojit do elektrické sítě. Některé modely kombinují obě možnosti napájení.

Konektivita a vstupy Bluetooth reproduktoru

Vstupy Bluetooth reproduktoru napovídají, jaké zdroje k němu lze připojit. Čím více jich má, tím lépe budete moci Bluetooth reproduktor využívat. S jakými vstupy se setkáte nejčastěji?

  • HDMI konektor vám umožní propojit Bluetooth reproduktor s PC.
  • 3,5 mm jack je klasický vstup pro připojení sluchátek k Bluetooth reproduktoru.
  • USB konektor slouží k propojení Bluetooth reproduktoru s telefonem, počítačem či například MP3 přehrávačem. Umožňuje také přehrávat hudbu z flash či externího disku.
  • XLR konektor se používá k připojení mixážních pultů.
  • Bluetooth reproduktor může také disponovat slotem na paměťovou kartu.
  • Některé Bluetooth reproduktory jsou vybavené zabudovanou Wi-Fi či NFC pro ještě variabilnější připojení k vašim přístrojům.

Odolnost Bluetooth reproduktoru

Vybíráte-li přenosný reproduktor, zvažte i jeho odolnost, a to zejména v případě, že jej budete používat i venku. Řada modelů je odolná proti vodě (krytí IP), prachu a nepřízni počasí. Přenosný Bluetooth reproduktor by měl být také odolný proti pádu.

Design Bluetooth reproduktoru

Bluetooth reproduktory z naší nabídky vás potěší širokou škálou barev a provedení. Vybírat můžete z modelů v tradiční černé barvě i zářivých barev, jako je oranžová, zelená, modrá a další. Některé Bluetooth reproduktory svým vzhledem připomínají klasické reproduktory či rádia, jiné mohou mít podobu elegantního kuželu či sloupu. Zohledněte tedy, kde budete Bluetooth reproduktor nejčastěji využívat, aby vám ladil s interiérem.

Proč si pořídit bluetooth reproduktor na electronic-star.cz?

  • Bohatá nabídka Bluetooth reproduktorů.
  • Unikátní sortiment značek, které jinde nenajdete.
  • Doprava zdarma.
  • Garance 3leté záruky.
  • Pohodlný a bezpečný nákup.
  • Zboží můžete vrátit do 14 dnů.
  • Profesionální zákaznický servis a technická podpora k produktům.

Často kladené otázky k výběru Bluetooth reproduktoru

Proč si pořídit přenosný reproduktor?

Můžete jej využívat nejen doma, ale i kdekoliv jinde. Poslech hudby si tak můžete dopřát bez ohledu na elektrickou energii – na chatě, výletě, venkovní párty či při posezení s přáteli mimo domov.

Jak se na bluetooth reproduktoru přehrává hudba?

Nejjednodušší je spárovat Bluetooth reproduktor s mobilním telefonem a hudbu přehrávat ze streamovacích platforem nebo paměti mobilu. Při spuštění hudby si pak zvolíte, zda chcete přehrávat zvuk z telefonu nebo reproduktoru.

Jaký přenosný reproduktor k mobilu?

K mobilnímu telefonu se hodí snadno přenosné Bluetooth reproduktory s výkonem 20 až 30 W.

Jaký Bluetooth reproduktor na party?

Na party se vám budou rozhodně hodit výkonnější Bluetooth reproduktory. Pokud chcete přenosný model, měl by mít výkon alespoň 40 W. U věžových Bluetooth reproduktorů může být výkon i nižší, distribuce zvuku je zde odlišná. Ale obecně platí, že čím výkonnější Bluetooth reproduktor zvolíte, na tím lepší zvuk se můžete těšit.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků