Bluetooth HiFi systémy

Vyberte
Seřazeno podle
26 Výsledky pro "Bluetooth HiFi systémy"
Filtr a řazení
Bluetooth HiFi systémy

Systémy Bluetooth HiFi

Bluetooth je standardem pro krátká digitální rádiová připojení. Systém Bluetooth má však dosah několik metrů, takže je možné poslouchat neomezené množství médií. Potřebujete jen chytrý telefon.

Hudba a další informace ze sítě

Tajemství hudebního systémus Bluetooth spočívá v internetu. Místo fyzických zvukových médií, jako jsou LP desky, CD nebo hudební kazety, získává stereofonní systém s Bluetooth média ze sítě. Stačí si levně předplatit Spotify, YouTube nebo Audible a můžete si užívat prakticky neomezený přístup k audio médiím všeho druhu. Kromě široké nabídky hudby sem patří také audioknihy, zvukové hry nebo zajímavé přednášky. Jednotlivé kanály nabízejí víc, než by člověk mohl za celý život vyslechnout.

Skvělá volba - koupit Bluetooth HiFi systém

Bluetooth HiFi systémy se dodávají ve všech podobách. Máte na výběr:

  • Rádia Bluetooth

  • Retro stereo s připojením Bluetooth

  • Stereo systémy do kuchyně, koupelny nebo na balkon

  • Boomboxy na cesty

  • ...a mnoho dalšího.

Mini systémy jsou ideální do ložnice nebo dětského pokoje. Navzdory své malé velikosti mají značnou hudební sílu. Nejenže je dostatečně hlasitý, ale nezanedbává ani kvalitu zvuku. Stejnou měrou si tak můžete užít podnětné rockové koncerty i relaxační večery s klasickou hudbou.

Retro systémy jsou prostě nadčasově krásné. Jsou k dispozici v jednoduchém designu Bauhaus až po jukebox Wurlitzer v plné velikosti. Zde si můžete vychutnat klasický design s moderními technologiemi.

Stereofonní systémy do kuchyně, koupelny nebo na balkon jsou obzvláště chráněny proti pronikání vlhkosti. Díky němu si můžete vychutnat vzrušující zvukové hry, zatímco se relaxačně koupete nebo vaříte pro rodinu.

Boomboxy jsou praktickými společníky na cestách. Nabíjejí se prostřednictvím připojení USB a poté poskytují hudbu po mnoho hodin. Dodávají se v různých velikostech. Malý boombox je ideální na pláž nebo na piknik. S velkým boomboxem se každé parkoviště může spontánně proměnit v párty zónu.

Jaký hudební systém Bluetooth potřebuji?

Systém HiFi s technologií Bluetooth nabízí minimum technologií a maximum možností. Manipulace je velmi jednoduchá. Potřebujete jen chytrý telefon. Pro začátek stačí mini systém s Bluetooth v obývacím pokoji. Pokud jste často na cestách, je dobrou volbou středně velký boombox. Nostalgiky potěší retro stereo systém. Ti, kteří se již nechtějí obejít bez výhod tohoto typu médií, mohou vybavit svůj balkon, kuchyň a koupelnu systémem Bluetooth.

FAQ

Je pro Bluetooth vždy nutné připojení k internetu?

Ne. Spojení mezi hudebním systémem a rozhraním Bluetooth se uskutečňuje prostřednictvím digitálního rádia. Potřebujete však smartphone, ve kterém jsou média uložena. Každý stereofonní systém s technologií Bluetooth má také port USB pro připojení hardwarového klíče nebo chytrého telefonu.

Je technologie Bluetooth nebezpečná?

Bluetooth je slabý rádiový signál s dosahem jen několik metrů. Díky tomu je zcela bezpečný.

Může se k mému zdroji Bluetooth připojit soused?

Dnes již není možné připojit se k cizímu zdroji Bluetooth. Nejnovější verze normy je dobře chráněna proti neoprávněnému přístupu. Tím zabráníte sousedům a dalším osobám v přístupu k vašemu systému.
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků