Zrcadla

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 2
117 Výsledky pro "Zrcadla"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 2
Zrcadla

Nákup zrcadel online

Ať už brzy ráno, večer nebo kdykoli jindy během dne, ať už kvůli ranní rutině nebo kontrole oblečení, rychle se znovu podíváme do zrcadla. Takto si můžete koupit různé modely podle použití. Přečtěte si, v čem se liší, jaké jsou jejich užitečné funkce a co je důležité.

Zrcadla - nesmí chybět v žádné domácnosti

Nástěnná nebo podlahová zrcadla jsou pro péči o krásu nezbytná a umožňují vám kontrolovat svůj vzhled. Jsou praktické i dekorativní a dodávají místnosti útulnou atmosféru. Kromě toho opticky zvětšují a odrážejí světlo. Díky němu se tmavé místnosti zdají být mnohem světlejší. Pokud je například předsíň velmi malá a tmavá, můžete ji opticky zvětšit a rozjasnit dobře umístěným, nejlépe osvětleným šatním zrcadlem.

Různé typy zrcadel

V internetovém obchodě najdete velký výběr různých zrcadel, která inspirují svou všestranností a bodují funkčností i krásným designem. Nástěnná nebo stojanová zrcadla jsou k dispozici v různých barvách a z různých materiálů, například z kovu nebo pravého dřeva. Vyberte si z různých velikostí, například,

  • Croxley 90 x 60 cm
  • Wembley 140 x 75 cm

Tvary se také liší. Zrcadlo může být kulaté nebo obdélníkové. Velké zrcadlo na stěně slouží jako další okno. Můžete jej namontovat vodorovně nebo svisle. Stojanová zrcadla jsou pro šatní skříň velmi praktická. Celoplošná zrcadla o výšce více než jeden metr zobrazují celý vzhled. Některé modely lze zavěsit jako nástěnná zrcadla.

Koupě zrcadla - které by to mělo být?

Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku zrcadel různých velikostí, tvarů, barev, typů a provedení. Ať už se jedná o závěsné nebo stojanové, kulaté nebo hranaté, určitě najdete ten správný model, který bude vyhovovat vašim přáním a požadavkům. Důležité je, k čemu ji chcete používat.

Prostorově úsporná nástěnná zrcadla, která nezabírají další podlahovou plochu, lze použít ve všech místnostech, nejen v koupelně. Kromě toho existují stojící zrcadla a dekorativní zrcadla, která jsou zvláštní atrakcí pro oči, jako například francouzské okenní zrcadlo. Místnosti jsou také doplněny dalšími stylovými zrcadly ve vysoké kvalitě v internetovém obchodě.

Často kladené dotazy o zrcadlech

Proč si koupit zrcadlo?

Ať už se jedná o modely pro zavěšení nebo postavení, běžnou péči, styling nebo kontrolu oblečení, jsou základem a mohou být použity v každé místnosti pro zvýšení funkčnosti a estetiky.

Který z nich by to měl být?

Ať už se jedná o koupelnu, předsíň, kuchyň, obývací pokoj nebo ložnici, díky mnoha velikostem, tvarům, stylům a barvám jsou všechny místnosti optimálně vybaveny. Materiál, který můžete použít, není nijak omezen. Rozhodující je váš styl a vkus. Kovová zrcadla jsou mimořádně moderní a elegantní. Dřevěná zrcadla dodají místnosti přirozenost a útulnost.

Jaké jsou výhody kulatého zrcadla?

Kulatá zrcadla se hodí ke každému stylu bydlení a zútulňují místnosti. Často se používají například v koupelně, kde vytvářejí oázu pohody.

Jak zrcadlové plochy ovlivňují prostorový efekt?

Mají praktický i dekorativní účel a lze je použít ke zvětšení, rozjasnění a zpříjemnění místnosti. Reflexní skleněné plochy poskytují více světla a mohou výrazně ovlivnit působení místnosti.
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků