Zimní sporty

Vyberte
Seřazeno podle
15 Výsledky pro "Zimní sporty"
Filtr a řazení
Zimní sporty

Máte rádi zimní sporty? Při lyžování, snowboardingu nebo bruslení jistě oceníte naše funkční prádlo exkluzívní značky Capital Sports. Díky jedinečné technologii Dehydr8 udržuje tělesnou teplotu na ideální úrovni výkonu a zároveň skvěle odvádí vlhkost. Kompresní trička a kalhoty snižují svalové vibrace a zlepšují koordinaci svalů.

Vysoká nadmořská výška a sníh způsobují vyšší intenzitu UV záření na sjezdovkách. Mimořádně důležité jsou proto kvalitní lyžařské brýle s UV ochranou. Brýle pro lyžaře značky Klarfit poskytují výbornou viditelnost a díky měkkým podložkám se i příjemně nosí.

Udržujte se v kondici během celého roku! V nabídce electronic-star najdete vybavení a posilovací stroje do domácnosti. Naše multifunkční posilovací věže jsou navrženy tak, aby posilovaly všechny svalové skupiny. Nezapomínejte ani na kardio trénink, do nabídky jsme zařadili eliptické trenažéry, díky kterým do tréninku zapojíte i ten nejdůležitější sval, srdce.

Máte rádi outdoorové aktivity? Vše potřebné na turistiku, cyklistiku či trekking najdete u nás. Kupte si nepromokavý batoh, do kterého vejdete celé sportovní vybavení. Cyklisté a milovníci psů ocení přívěsné vozíky za kolo. Kupte si nové kvalitní vybavení na zimní a outdoorové sporty už dnes.

 
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků