Zahradní nářadí a technika

Vyberte
Seřazeno podle
37 Výsledky pro "Zahradní nářadí a technika"
Filtr a řazení
Zahradní nářadí a technika

Zahradní nářadí a technika

Plánujete proměnit nepřístupnou džungli na krásnou zahradu? Nebo jste se rozhodli pěstovat oblíbené rostliny, domácí ovoce nebo zeleninu? Vše, co k tomu potřebujete, najdete v naší nabídce. Nakupujte kvalitní kolečka, vozíky, hadice nebo boxy na pěstování pohodlně online. Vykročte ke své vysněné zahradě ještě dnes!

Kolečko je nenahraditelným pomocníkem do každé zahrady. Jde o užitečnou pomoc při přenášení posečené trávy, suchých větví a listí a nebo pytle s hnojivem. Při vývěru velikosti kolečka zvažte, jaké množství materiálnu plánujete v kolečku převážet. Plastové korby jsou vhodné pro měkčí materiál, jako je listí nebo posečená tráva, kovové korby zase pro tvrdší materiál, například štěrk a větší kameny. Gumová kolečka na kolečku zajišťují lepší průjezdnost na nerovném terénu.

Na zavlažování menší zahrady vám postačí hadice značky Waldbeck. Na kohoutek můžete napojit ventil nebo rozdělovač, díky čemuž voda z kohoutku poteče ze dvou nebo více hadic. Můžete tak naráz pohodlně zavlažovat různá místa v zahradě. Hadice je navíc lehká jako pírko, protože je vyrobená z odolné latex-nylonové kombinace.

Máte na zahradě vlastní jezírko? V tom případě je kvalitní jezírková technika něco, na co byste neměli zapomenout. Ať už potřebujete nové čerpadlo nebo odsávač bahna, naši pomocníci jsou vám k dispozici. Upřednostňujete jednodušší dekorace jako sochy nebo ozdobné studně? Žádný problém, u nás si vybere opravdu každý!

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků