Stojany na činky

Různé stojany na činky pro dokonalé domácí cvičení

Fyzická zdatnost je pro mnoho lidí jedním z nejdůležitějších kritérií zdravého životního stylu. Ne každý se však po dlouhém pracovním dni dokáže přimět k návštěvě posilovny. Zřízení domácí posilovny je oblíbeným trendem, který dokonale kombinuje příjemné prostředí pro život s fyzickými výzvami. Chcete-li mít činky i domácí cvičební pomůcky bezpečně uložené a vždy na dosah ruky, vyplatí se pořídit si stojan na činky. Následující přehled vysvětluje, proč je takový nákup moudrým rozhodnutím a jak se liší různé stojany na činky.

Kupte si stojan na činky a užijte si pohodlný trénink s činkami

Stojan na jednoruční činky, obouruční činky nebo kotoučové činky se postará o bezpečné uložení těžkých činek během tréninku. Činky nebudou během cvičení ležet na podlaze, takže nehrozí, že o ně omylem zakopnete a zraníte se. Pokud trénujete s velkým počtem činek, můžete si je uspořádat do stojanu na činky a mít je během tréninku vždy po ruce. Tímto způsobem se neztrácí drahocenný čas a trénink může být velmi efektivní. Stojan na činky také umožňuje pohodlně odložit činky, aniž byste se museli nejprve ohýbat. Spojuje v sobě bezpečnost, pořádek a pohodlí - dokonalý předpoklad pro trénink na profesionální úrovni.

Přehled variant stojanů na činky

Při nákupu stojanu na činky je nejdůležitější se nejprve podívat na činky, které v současné době používáte. Vybírat můžete z jednoručních a obouručních stojanů na činky, kotoučových stojanů na činky a kombinovaných stojanů na činky.

Stojan na jednoruční činky

Stojany na jednoruční činky mají několik polic, na které lze činky umístit vedle sebe. Jsou určeny k bezpečnému uložení několika párů činek. Na výběr jsou dvoupatrové nebo třípatrové stojany na činky s různě dlouhými policemi. Velikost by proto měla být ideálně zvolena podle počtu činek. Vzhledem k tomu, že stojany na činky musí unést velkou hmotnost, je důležité zvolit model s vysokou stabilitou. Rám je proto obvykle vyroben z robustní oceli.

Stojan na obouruční činky

Vzhledem k tomu, že stojan na obouruční činky musí unést větší hmotnost a cvičení s těmito činkami je všestranné, jsou kromě pevných stojanů na činky k dispozici také modely s nastavitelnou výškou. Výškově nastavitelná varianta poskytuje velkou flexibilitu a lze ji individuálně přizpůsobit tréninku podle osobních potřeb. Výška se obvykle nastavuje v několika krocích, aby se dosáhlo vysoké míry individualizace. Pevná verze má obvykle připraveno několik poloh pro odložení činek.

Stojan na kotouče na činky

Pro bezpečné umístění kotoučů na činky je vynikající volbou stojan ve tvaru písmene A. Jeho konstrukce umožňuje prostorově úsporné skladování ve výklencích a kotouče s činkami lze bez problémů nasunout na větve stojanu.

Kombinované stojany na činky

Kombinované stojany na činky sjednocují řešení pro ukládání obouručních činek, jednoručních činek a kotoučových činek. Pokud někdo rád zpestřuje své cvičení, je takový stojan na činky chytrým řešením, které nabízí ještě více prostoru pro cvičení a vysokou efektivitu v domácí posilovně.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků