Sportovní oblečení

Vyberte
Seřazeno podle
24 Výsledky pro "Sportovní oblečení"
Filtr a řazení
Sportovní oblečení

Sportovní oblečení

Ať už se jedná o sport, volný čas nebo každodenní život - správné oblečení zvyšuje váš pocit pohody a kvalitu života. Atraktivní sportovní oblečení splňuje přesně ty požadavky na funkčnost a estetiku, díky nimž je každá sportovní událost čistou radostí.

Módní a funkční - sportovní oblečení pro oblíbené akce

Několik běžeckých koleček v lese, trénink na crossovém trenažéru nebo jízda na horském kole - každý je ve svém živlu svým vlastním způsobem. Stylové a funkční sportovní oblečení dokonale podpoří každý trénink bez ohledu na aktivitu. Ať už se jedná o prodyšné tričko s dlouhým rukávem nebo prodyšný tréninkový top, speciální sportovní oblečení je výhodné ve dvou směrech. Použité materiály se na jedné straně přizpůsobují klimatickým podmínkám a na druhé straně střihy umožňují optimální volnost pohybu.

Na cyklostezce nebo v lese, ve fitness centru nebo na kole je všude na denním pořádku elegantní a pohodlné sportovní oblečení. Při pěší turistice a trekingu jsou pohodlná trička stejně důležitá jako funkční spodní prádlo. Vyrovnávají teplo a chlad a jsou vynikajícími společníky v různých klimatických podmínkách.

Mnohem více než jen sportovní oblečení

Co je zvláštního na speciálním oblečení pro sport a volný čas? Jsou lehké, neomezují v pohybu, a proto se velmi pohodlně nosí. Sportovní oblečení pro muže a ženy reguluje tělesné klima, protože je vybaveno správnými prvky. V chladu hřeje, v horku může vzduch cirkulovat, kůže dýchá. Moderní materiály to umožňují.

Pokud si chcete koupit vynikající sportovní oblečení, najdete zde modely vyrobené z vysoce kvalitních přírodních vláken, vysoce výkonných mikrovláken nebo textilních směsí. Pružné a lehké, odolné a prodyšné, všechny tyto výhody usnadňují život při sportovních akcích i v každodenním životě. Navíc se díky svým speciálním vlastnostem snadno čistí a rychle schnou, což je velkou výhodou pro všechny sportovce.

Nákup sportovního oblečení - funkční prádlo nabízí vynikající komfort při nošení

Funkční prádlo hraje důležitou roli při činnostech náročných na pohyb. Toto speciální sportovní oblečení pro muže a ženy nabízí extrémně měkkou strukturu materiálu. Některé výrobky jsou doporučeny speciálně pro venkovní použití, jiné modely mají univerzální funkce, takže je lze používat venku i v interiéru. Například kvalitní funkční kalhoty jsou opravdu univerzální.

Jsou vyrobeny z materiálů regulujících vlhkost a zajišťují optimální termoregulaci. Pohodlí při nošení zvyšují ploché švy. To zabraňuje bolestivému odírání, ke kterému někdy dochází při sportech s vysokým pohybem.

Polyesterové modely jsou vhodné zejména pro venkovní použití, jako je běh a cyklistika. Jejich fazety jsou odolné proti opotřebení a díky své měkkosti poskytují maximální pohodlí i při dlouhodobém nošení. Pro všechny halové sporty se osvědčilo zejména funkční prádlo z bavlny nebo viskózy. Tato přírodní vlákna s jemnou strukturou jsou ideální pro všechny cvičící nadšence, kteří trpí citlivou pokožkou.

Vždy dobře sportovně oblečený

Pohodlná trička a dresy jsou základem každého sportovního a volnočasového oblečení. Módní a zároveň pohodlné sportovní oblečení je k dispozici v mnoha provedeních a stylech. Moderní sportovní oblečení, ať už jednobarevné nebo s potiskem, v jasných nebo jemných odstínech, je nejen příkladně funkční, ale zaujme i svým módním designem.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků