Lednice

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 5
253 Výsledky pro "Lednice"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 5
Lednice

Lednice

Lednice je přesně ten typ domácího spotřebiče, který se může stát jedním z nejdůležitějších bodů celé kuchyně. Konečně, někteří členové rodiny ji mají ve větší  oblibě než televizor. Lednice zároveň může být skvělým designovým prvkem vaší kuchyně.

V naší nabídce najdete kombinované lednice, monoklimatické lednice, minibary a barové ledničky. Všechny lednice jsou vyrobeny pod hlavičkou designové značky Klarstein. Vynikají zejména svou jedinečnou barevností a netradičním provedením.

Troufli byste si na růžovou nebo zelenou ledničku? Stylové hospodyňky vědí, že právě na neobvyklé lednici může být vystavěn koncept celé kuchyně. Popusťte uzdu své fantazie a zkuste si představit, jak by se vaše domácnost proměnila díky takovému designovému kousku.

Naše lednice nabízíme i v retro stylu, který svým zpracováním vdechne do vaší kuchyně nový závan. Energeticky úsporná lednice šetří životní prostředí i vaši peněženku. Díky bohatému úložnému prostoru v našich lednicích už nebudete trávit zbytečný čas hledáním surovin potřebných pro vaše vaření, pečení či okamžitou konzumaci a mlsání.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků