Květináče

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 3
151 Výsledky pro "Květináče"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 3
Květináče

Vysoce kvalitní květináče: správný domov pro vaše vzácné rostliny

Pokud chcete vytvořit zelenou oázu mezi svými čtyřmi stěnami, na terase, balkoně nebo na zahradě, květináče a truhlíky vám nabízejí maximální flexibilitu pro individuální design. S jejich pomocí můžete popustit uzdu své kreativitě a zajistit květinám, zeleným rostlinám nebo i zelenině domov, ve kterém se budou cítit dobře a dlouho prospívat. V našem internetovém obchodě máte možnost zakoupit široký sortiment květináčů a květináčů, protože nabízíme široký výběr vysoce kvalitních výrobků ve skvělém designu.

Vyberte si květináč, který vyhovuje vašim požadavkům

V závislosti na tom, jaké rostliny do nich chcete umístit a kam je chcete umístit, by vámi vybrané květináče měly být dostatečně velké a vyrobené ze správného materiálu. Protože zatímco některé materiály jsou vhodné pro venkovní použití bez omezení, jiné jsou určeny pouze pro vnitřní použití. Nabízíme obdélníkové, čtvercové nebo kulaté květináče z různých materiálů, včetně:

  • ze skleněných vláken, na všestranné použití v interiéru i exteriéru

  • z lakovaného ocelového plechu pro venkovní použití

  • z polystonu a vláknitého kamene pro exteriér a interiér

  • z netkaného materiálu, pro vnitřní i venkovní použití, propouští vzduch a vodu

Květináč s mřížkou je nejvhodnější pro rostliny, které se rády roztahují, například pro popínavé květiny nebo zeleninu, jako jsou okurky nebo rajčata. Pak nemusíte v blízkosti kontejneru připevňovat další pomůcky, protože jsou již integrované.

Výhody a použití květináčů

Ať už je použijete kdekoli, naše květináče mají tu velkou výhodu, že je můžete rychle a bez problémů použít k přepravě pokojových a zahradních rostlin přesně tam, kde je chcete mít. Pokud nádoby umístíte na pohyblivou desku nebo podnos na rostliny, bude to ještě snazší. Zejména u rostlin s vysokými nároky na vodu můžete lépe zajistit zavlažování v květináčích, protože voda se již neztrácí v půdě. Pokud použijete substráty zadržující vodu, je zajištěno i nepřetržité uvolňování vody ke kořenům rostlin. Květináče a záhony umožňují umístit choulostivé rostliny v létě venku a v zimě je vrátit zpět do interiéru. Speciální květináče jsou tak velké, že můžete vytvořit kompletní zeleninový záhon na velmi malém prostoru, například s vyvýšeným záhonem z ocelového plechu.

Správné květináče a sadbovače pro každou potřebu

V naší nabídce najdete vhodné květináče a sadbovače pro každou příležitost, abyste mohli své rostliny snadno umístit do interiéru i exteriéru a poskytnout jim tu nejlepší možnou péči. V klidu si prohlédněte naši nabídku a pak si můžete pohodlně a bezpečně koupit květináče, které potřebujete.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Které květináče odolávají mrazu?

Například květináče ze skelných vláken, polystonu a ocelového plechu s povrchovou úpravou jsou nejvhodnější pro použití venku v zimě.

Jak velký musí být záhon?

To závisí na rostlině, která v něm bude. Před nákupem květináče je proto nejlepší zjistit prostorové nároky dané rostliny.

Mají všechny květináče odtokové otvory?

Mnoho květináčů, ale ne všechny, mají odtokové otvory, aby se zabránilo přemokření kořenů. V popisech našich výrobků najdete informace o tom, zda je výrobek vybaven odtokem.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků