Kulečníkové stoly

Vyberte
Seřazeno podle
11 Výsledky pro "Kulečníkové stoly"
Filtr a řazení
Kulečníkové stoly

Pořiďte si kulečníkový stůl od společnosti Elektronic Star a prožijte svůj volný čas optimálně

Jemná plsť, leštěné koule a elegantní tága: kulečník je hra, která fascinuje lidi všech věkových kategorií již staletí a hraje se profesionálně v nesčetných klubech a ligách. Pokud chcete trénovat v klidu nebo hrát pravidelně s přáteli, můžete si koupit vlastní kulečníkový stůl. Kulečníkové stoly nejsou k dispozici pouze v klasických délkách 7 a 8 stop. Také skládací verze, stoly 4 v 1 a malé velikosti stolů nabízejí optimální zábavu při hře - i když doma nemáte prostor pro samostatnou kulečníkovou místnost.

Jaké typy kulečníků známe?

Existuje nejméně sedm různých variant kulečníku, pro které existují různé sady pravidel a individuální dohody. Nejčastěji hranou variantou je pool. Za oblíbené formy se považuje také snooker a karambolový billiard. Poslední dva typy her však používají jiný stůl, například snookerový stůl je tradičně větší a koše menší. Karambolový stůl nemá žádné koše, hraje se pouze se třemi koulemi a tágem.

Nákup kulečníkového stolu od společnosti Riley: kvalita a všestrannost

Ti, kteří hrají kulečník především jako koníček, mohou hrát kulečník a snooker na stejném stole a nepotřebují dva samostatné stoly. S modelem FS-6 nabízí společnost Riley kompaktní a skládací kulečníkový stůl pro obě tyto varianty hry. Stůl je dlouhý 6 stop (přibližně 183 cm) a když se nepoužívá, poskládá se, aby se šetřil prostor. Pro zpestření je součástí hobby místnosti také šipky a připojitelný stůl na stolní tenis.

Kulečníkový stůl FSPW-6 od společnosti Riley je také skládací, ale stále velmi kvalitní. V několika jednoduchých krocích se změní na stabilní kulečníkový a snookerový stůl. Kulečníkový stůl ISD1055 o délce 6 stop, rovněž od společnosti Riley, není skládací, ale lze jej přeměnit na psací nebo jídelní stůl. Velká výhoda této varianty: kulečníkový stůl kombinuje stabilitu tradičního modelu s flexibilitou skládacího stolu.

Společnost Riley uplatňuje koncept multifunkčnosti také u svého kulečníkového stolu 4 v 1. Jedenáct her lze hrát na čtyřech různých površích. Mezi tyto hry patří stolní fotbal, stolní tenis, bowling a díky elektrickému ventilátoru i akční hra air hockey.

Stabilní a velký: čistý kulečník na 7 nebo 8 stop dlouhém kulečníkovém stole

Pokud hrajete kulečník pravidelně a máte dostatek prostoru, doporučujeme velký volně stojící kulečníkový stůl. Výrobce oneConcept nabízí například model Brighton s červeným plátnem. Vnitřní kuličkový vratný mechanismus umožňuje snadné vyjmutí a dýha z třešňového dřeva dodává stolu elegantní a kvalitní vzhled. Model je alternativně k dispozici se zeleným plátnem a tmavou ořechovou dýhou. U modelu Leeds připravil výrobce ještě větší stůl. Stůl o rozměrech 8 stop měří přibližně 132 × 244 cm.

Skládání nebo ne? Velký nebo malý kulečníkový stůl? Který model je ten správný?

Který kulečníkový stůl je pro daný účel nejvhodnější, závisí především na dvou faktorech: na ambicích hráčů a na prostoru, který je k dispozici. Pro děti a příležitostné hry se doporučuje skládací stůl o délce 6 stop. Výhodou skládacích verzí je, že je lze prostorově úsporně skladovat. Pokud však hrajete kulečník pravidelně a chcete neustále rozvíjet své dovednosti, měli byste si vybrat solidní stůl. Po zakoupení nabízí rovnou, stabilní hrací plochu a díky vlastní hmotnosti i vysokou stabilitu. Alternativou je pevný stůl, který lze použít jako jídelní nebo psací. Buďte však opatrní. Pokud na stůl převrhnete nápoj, může dojít k poškození plátna a v horším případě i dřeva kulečníkového stolu.

Všechny kulečníkové stoly nabízené v internetovém obchodě Elektronic Star jsou ideální pro hobby místnosti a sklepy - ať už kulečníkový stůl vyplní odpoledne dětí, poslouží jako soutěžní plocha pro hosty na party nebo podpoří trénink nových hráčů kulečníku. Pro hráče, kteří si chtějí zařídit svou první kulečníkovou místnost, jsou nejvhodnější velké modely od společností Riley a oneConcept. Nabízené kulečníkové stoly jsou předem sestavené a snadno se montují. Kladka, kuličky a příslušenství jsou obvykle součástí dodávky. Nic nestojí v cestě první hře ihned po sestavení!

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků