Kotouče

Vyberte
Seřazeno podle
14 Výsledky pro "Kotouče"
Filtr a řazení
Kotouče

Kvalitní kotouče na činky pro individuální trénink

Kotouče s činkami jsou důležitým prvkem každého silového tréninku. Ať už jde o volné závaží nebo činky, vhodné kotouče s otvorem 50 mm zajišťují jemné odstupňování zátěže a umožňují tak cílený a obzvláště náročný trénink.

V našem sortimentu se zaměřujeme nejen na jemné třídění závaží, ale především na dobře zpracované navijáky v nejlepší kvalitě a s ověřitelně přesnými závažími. Jedině tak lze spolehlivě optimalizovat řízení školení.

Vhodné kotouče na činky pro každý požadavek

Ať už se jedná o jednoruční nebo obouruční činku, kotouče musí odpovídat zvolenému vybavení. Důležité je odstupňování jednotlivých hmotností a standardizované velikosti kotoučů. Kotouče o hmotnosti 20 kg pro obouruční činku a kotouče o hmotnosti 10 kg pro obouruční i jednoruční činku lze dokonale doplnit kotouči o hmotnosti 5 kg, které umožňují ještě jemnější odstupňování.

Čím jemněji lze váhy odstupňovat, tím snazší a jednodušší je nejen dokumentovat, ale také organizovat pokrok v tréninku. Každá další hmotnost totiž sval více zatěžuje a stimuluje ho k růstu nebo lepšímu výkonu. V kulturistice, ale i ve zdravotním tréninku má zásadní význam jemné odstupňování tréninkových zátěží.

Pogumované disky – bezpečnost a pohodlí při tréninku

Pokud jsou kotouče činek pogumované, přináší cvičení několik výhod. Pogumované kotouče jsou při používání výrazně tišší. Při tréninku se kovy o sebe netřou, což výrazně snižuje hlučnost. Manipulace s těmito závažími je také jednodušší. Při použití pogumovaných kotoučů na činky lze cíleně chránit podlahy.

Svou roli však hraje i estetika. Často se stává, že barevné pogumované činky vypadají lépe a cvičení působí o něco veseleji, a tudíž je i více motivační. Pokud jsou disky pogumované, prospívá to jak sportovci, tak okolí. Není proto divu, že stále více prodejců a stále více studií sází na praktické pogumované kotouče na činky.

Správná sada kotoučů pro každý požadavek

Se sadou kotoučů lze velmi snadno a efektivně pokrýt mnoho potřeb. Jednotlivé sady obvykle obsahují kotoučů různých hmotnostních tříd. V různých sadách je k dispozici odpovídající počet kotoučů o hmotnosti od 5 kg do 10 kg nebo dokonce 20 kg.

S jednou nebo dvěma sadami těchto závaží tak lze bez problémů pokrýt různé požadavky a nároky v oblasti volného času. Protože jsou kotouče dodávány s otvorem 50 mm, lze je pohodlně a snadno použít na všech standardizovaných tyčích činky. Flexibilita je zachována za každých okolností.

Kupte si kotouče a trénujte efektivněji

Pro efektivní trénink s mnoha variantami hraje důležitou roli typ závaží a jejich odstupňování. Pouhý nákup kotoučů a doufání v to nejlepší je zřídkakdy výhrou. Proto u nás zákazníci najdou velký výběr různých závaží v nejlepším zpracování, která lze spolehlivě kombinovat s různými činkami a sportovním vybavením. To umožňuje zdravý a strukturovaný silový trénink, který lze díky kotoučům s různou hmotností dokonale přizpůsobit individuálním požadavkům.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků