Elektrické grily

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 2
76 Výsledky pro "Elektrické grily"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 2
Elektrické grily

Hledáte nový gril nebo udírnu do své zahrady, případně kuchyně? Electronic-star vám přináší širokou škálu vysoce kvalitních nerezových grilů pro vaši domácnost. Nyní máte na dosah jedinečnou barbecue přípravu chutné grilované zeleniny, masa, kuřat či chutných panini. Stačí si jen vybrat z naší nabídky grilů a udíren podle vašich představ.

Naše zahradní grily jsou nejen výkonné, ale díky svému designovému provedení přemění vaši zahradu na stylové místo. V nabídce máme různé varianty zahradních grilů přes rakletovací gril, šibenicový otočný gril až po elektrické grily či grily na dřevěné uhlí. Některé z našich grilů nabízejí i možnost uzení potravin, čímž se stávají multifunkčním pomocníkem.

Značky Klarstein a OneConcept přinášejí i praktické kuchyňské grily, díky kterým si můžete i v pohodlí doma vyčarovat chutná grilovaná jídla. Máte rádi pečené bagety panini? V naší nabídce naleznete i multifunkční kontaktní panini grily. Bezkouřové elektrické grily OneConcept umožňují grilovat i na balkoně.

Rádi grilujete či pečete? Z naší nabídky by vás mohly zaujmout i naše elektrické minitrouby. Příprava jídla v minitroubě je jednoduchá a praktická. Zdravý způsob smažení přinášejí naše fritézy, díky kterým si připravíte chutné hranolky či maso bez kapky oleje.

 

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků