Fitness a sport

Vyberte
Seřazeno podle
  • Stránka 1 / 12
676 Výsledky pro "Fitness a sport"
Filtr a řazení
  • Stránka 1 / 12
Fitness a sport

Sportem ke zdravějšímu životu

Sport a fitness jsou součástí života všech, kteří chtějí žít zdravě a vyváženě a zvládat každodenní rutinu. Pokud nemáte čas pravidelně navštěvovat fitness centrum, nezoufejte. Silový a vytrvalostní trénink můžete provádět v pohodlí domova!

Vyberte si posilovací pomůcky a fitness přístroje, které vyhovují vašim potřebám. V naší nabídce najdete kvalitní fitness a sportovní stroje a také pomůcky na kompletní sestavení domácí posilovny. Vyberte si ze široké nabídky posilovacích strojů od jednoduchých posilovacích lavic až po power racky.

Na každodenní trénink jsou ideální trenažéry. Běh nebo chůze na běžeckých pásech zajistí pravidelný pohyb a udrží vás v kondici během celého roku, nezávisle na počasí. Posilování rukou i nohou zároveň vám dokonale umožní eliptické trenažéry. Rotopedy vám pomohou se zvyšováním vytrvalosti s minimální potřebou prostoru.

Stále populárnějším se stává tzv. funkční trénink. Za tímto účelem u nás najdete optimální zařízení. Mnohé ze zařízení můžete ihned začít užívat bez zbytečného vrtání do stěn. Činky, různá závaží či Kettlebell vám umožní zvolit si to správné zatížení při tréninku. Vyberte si i z naší nabídky fitness příslušenství, kde najdete podložky na cvičení, balanční podložky a jiné fitness příslušenství.

Vtěsnat sport do každého rozvrhu

Stačí 30 minut cvičení denně a uděláte něco dobrého pro sebe a své tělo - a ono vám za to poděkuje. Získáte více energie do každodenního života a statisticky se průměrná délka života cvičením prodlouží o několik let. Nemáte čas na sport, protože vás volá pohovka? Nezapomeňte, že sportovní rovnováha zvyšuje produktivitu! Své slabší já můžete snadno ošálit například tím, že si domů přinesete fitness vybavení a ušetříte si cestu do posilovny. Od této chvíle se již nebudete moci vymlouvat na to, že jste nesportovali, a nic vám nebude stát v cestě k dosažení vašich sportovních cílů. Další výhodou soukromých fitness zařízení jsou náklady - investice se rychle vrátí ve srovnání s měsíčními náklady na fitness studio.

Velký výběr pro individuální tréninkové plány

Než začnete, musíte se rozhodnout, s čím chcete trénovat. Měli byste si položit otázku, co přesně chcete pro své tělo udělat. Chcete se zaměřit na silový trénink, nebo byste měli paralelně trénovat více svalů prostřednictvím funkčního tréninku? Nebo by se měl zaměřit na vytrvalostní trénink? Samozřejmě je můžete kombinovat, protože nakonec je důležitá správná kombinace silového a vytrvalostního tréninku. Obecně platí, že si vždy musíte být jisti, jak různá cvičení fungují, abyste neohrozili své zdraví. Existuje mnoho sportovních blogů a návodů, které poskytují všechny důležité informace o tom, jak začít. Pro usnadnění rozhodování uvádíme přehled jednotlivých oblastí.

Silový trénink pro posílení těla i duše

Silový trénink můžete dokonale provádět večer před televizí. Skutečným cílem je nárůst svalové hmoty pomocí cviků bez nářadí nebo s podporou posilovacího zařízení. Pokud máte v bytě nebo dokonce v tělocvičně či garáži málo místa, můžete si pořídit posilovací věž. Existuje nespočet cviků, které můžete provádět doma a které pokrývají všechny důležité svalové skupiny pouze s tímto jediným strojem. Sport nemá šanci se stát nudným! Pokud je pro vás toto zařízení příliš velké, můžete si vystačit s něčím menším. Například činky jsou velmi dobrou volbou pro posilování svalů paží a zad.

Funkční trénink je trendy

Funkční trénink je skvělý způsob, jak procvičit několik kloubů a svalových skupin najednou. K tomuto účelu se používají švihadla, posilovací gumy nebo balanční stroje. Velmi oblíbenými tréninkovými partnery jsou také medicinbaly, které kromě svalstva zlepšují také rovnováhu a pružnost. Cvičení jsou zaměřena na jednotlivé problémové oblasti. Pokud chcete zároveň zlepšit svou vytrvalost, můžete využít fitness trampolíny. Nepleťte si je se zahradními trampolínami pro děti. Jsou menší a lze je integrovat do domácnosti. Procvičují nejen nohy, ale i celé tělo, protože svaly a smysl pro rovnováhu pracují souběžně. Díky tomu bude sportování zábava!

Vytrvalostní trénink v hale

Máte raději vytrvalostní než silový trénink? Pokud se nemůžete odhodlat k běhu za každého počasí, je lepší použít běžecký pás. Začátečník nebo profesionál - běžecký pás je vhodným sportovním vybavením pro každého, kdo chce zlepšit svou vytrvalost. Eliptický trenažér také poskytuje velmi šetrné a účinné procvičení celého těla a představuje dokonalou protiváhu k sedavému zaměstnání. Ti, kteří neradi cvičí, se už nebudou muset vymlouvat, protože každý má dva večery na to, aby si na 30 minut sedl na nové fitness zařízení.

Optimální fitness doplňky a správné sportovní oblečení jsou NUTNOSTÍ

Než začnete, nemělo by vám chybět správné příslušenství. Chcete-li například žít v harmonii se svým tělem, je pro vás jóga tím pravým sportem - a samozřejmě se neobejdete bez správné podložky na jógu. V závislosti na sportu potřebují začátečníci i profesionálové správné sportovní oblečení, než se pustí do tréninkového vybavení. Kompresní kalhoty nebo sportovní vak, máme mnoho různých provedení pro srdce každého sportovce.

Se správným sportovním vybavením můžete ihned začít se správnými cviky a programy, abyste ze svého těla dostali maximum a nastartovali zdravý a dlouhý život.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků