Činky

Vyberte
Seřazeno podle
25 Výsledky pro "Činky"
Filtr a řazení
Činky

Nákup kvalitních jednoručních činek

Fitness nadšenci, amatérští sportovci i profesionální kulturisté si nyní mohou v internetovém obchodě Capital Sports objednat kvalitní činky Hexbell Black za výhodné ceny. Tyto jednoruční činky, známé také jako „jednoručky“, se vyznačují kvalitním zpracováním a odolností. Poškození je při zamýšleném použití činek prakticky nemožné. Mezi další výhody těchto činek patří jejich neomezená vhodnost pro vnitřní i venkovní použití a také jejich velmi dobré bezpečnostní vlastnosti.

5kg činky až 30kg činky v páru nebo sada jednoručních činek

Řada Hexbell Black zahrnuje dvojice činek od 5kg přes 10kg činky až po těžké 30kg verze. K dispozici je mnoho středních velikostí. Kromě toho je k dispozici praktická sada deseti párů činek od 2× 5 kg do 2× 30 kg.

Správné činky pro všechna cvičení s jednoručkami

Díky odstupňovaným hmotnostem najdou v Capital Sports ty správné činky jak fitness začátečníci, tak trénovaní kulturisté. Sportovci mají po ruce optimální činky pro všechny cviky – od výpadů přes obrácené výpady a pokrčení ramen až po bicepsové a tricepsové zdvihy.

Dokonale vyvážené jednoruční činky

Vnitřek činky se skládá z dokonale vyvážených železných jader. Rovnoměrné rozložení hmotnosti činek zajišťuje bezproblémové provádění všech cviků v domácí posilovně, venku nebo v profesionální tělocvičně.

Ochrana podlahy díky plastové povrchové úpravě

Železná jádra kvalitních činek jsou obklopena souvislým pláštěm z tvrdé pryže. Pokud by činky náhodou spadly, je podlaha chráněna před poškozením. Samotný plášť je odolný proti nárazu a nepoškodí se ani při pádu. Na životnost činek Hexbell Black nemá vliv ani vlhkost. Použití ve venkovním prostředí je proto možné bez problémů.

Kónické rukojeti činek s vroubkováním

Rukojeti činek jsou mírně kónické. Tím je zajištěn bezpečný úchop s dobrým přenosem síly. To zabraňuje vzniku prázdného prostoru při silovém tréninku a také nadměrnému zatěžování jednotlivých částí rukou. Povrch rukojeti je vroubkovaný a poskytuje velmi dobrý úchop. Činky lze vždy pevně a bezpečně držet i ve zpocených rukou.

Šestihranné hlavy činek pro stabilní oporu

Díky šestihranným hlavám jsou činky Hexbell Black vhodné pro všechny cviky, jako je například push-up walks, při kterých musí činky pevně a bezpečně přilnout k podlaze. Tvar hlav těchto činek navíc zabraňuje jejich odvalování na nakloněném povrchu.

Jednoruční činky s pevně připevněnými hlavami činek

Rukojeť činky je černě oxidovaná, a tak vizuálně dokonale ladí s hlavami činek. Tyče a hlavy činek jsou k sobě pevně připojeny, takže se nejedná o nastavitelné činky. To zvyšuje jejich bezpečnost. Nemají žádné kotouče, které by majitel činek mohl zapomenout řádně upevnit. Tím se snižuje riziko zranění.

Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků
Přihlášení
Vložte sem vaši e-mailovou adresu.
Zadejte minimálně 6 nebo více znaků